We are very proud to offer you our special sandwiches with fresh vegetables & high-quality roast beef specially prepared in low heat for enhanced flavor. Enjoy our sandwiches with our home-made sour craft and potato salad. Bread is freshly baked at our renowned bakery, Barbara House.
We use branded duck called Aichi-kamo. Its flavor is further enhanced by our special savoureuse sauce that also goes very well with Barbara House’s freshly baked buns. Tasting is believing!
レストラン楓ならではのローストビーフサンドウィッチと鴨のハンバーガーをご用意いたしました。 両方のセットにはオリジナルラぺ、ピクルス、ポテト、カポナータ、揚げ卵付です。 ご注文はあらかじめ上部のボタンから可能です。直接お越しの場合は20分ほどお時間をいただきます。
1,200yen
低温調理でしっとり火を通した肉をオーブンで焼き色を付けています。バーバラはうすのパンともベストマッチ
1,000yen
愛知鴨というブランド鴨をパテにして、自慢のサブルーズソースで味付けしています。バンズはもちろんバーバラです。
料理長特製のラぺです。豊田市産のハチミツの甘塩加減が決め手です。
メークイーンを揚げてから、ブラックペッパーで味付けしています。
玉ねぎ、パプリカをオーブンで焼き、バジルで香りづけしています。
卵の天ぷらです。抹茶塩を使って、ややマイルドな仕上がりになっています。